Амосовата паста е чудесно средство за укрепване на имунната система, ума и

...
Амосовата паста е чудесно средство за укрепване на имунната система, ума и
Коментари Харесай

Чудото амосова паста - храна за ума и сърцето + рецепта как да си я направите

Амосовата паста е отлично средство за укрепване на имунната система, ума и сърцето. Нейният основател е учен Николай Амосов – сърдечен хирург, който горещо я предлага на своите пациенти, изключително след интервенция.

Неговата неповторима паста подхранва сърдечния мускул, укрепва кръвоносните съдове, покачва имунитета.

Витаминната паста на Амосов е приета от лекарите като източник на витамини, антиоксиданти и микроелементи, от които сърцето и тялото като цяло се нуждаят.

Сместа може да се консумира на празен стомах или след хранене (за да не провокира раздразнение на стомаха и червата), по 1 с.л. 3 пъти дневно. Деца, според от възрастта им – 1 ч.л. Най-добре е да се прави два пъти годишно – напролет и есента.

Амосовата паста придобива специфична стойност напролет, когато има малко витамини, и през есента, когато е належащо да се укрепи организма преди настинки и вирусни инфекции.

Но в случай че тялото е отслабнало от интервенции или чести болести, тогава курсът на лекуване може да бъде продължен до шест месеца. 

Практически, Амосовата паста няма противопоказания. Освен в случай че имате нетърпимост към някоя от съставките, включена в нея, в случай че имате алергия към мед или ядките. Не давайте от пастата на доста дребни деца, а диабетиците трябва да я одобряват единствено след консултация с доктор.



 ядки сладко храна смокини орехи Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР